Kinnaborg - 18-hålsbanan

Kinnaborg är känd för sin varierade layout i vacker kuperad parkmiljö. Just variationen är en stor orsak till att medlemmar och gäster vill spela banan om och om igen. Banan blir aldrig långtråkig.

På scorekortet ser Kinnaborg ganska beskedlig ut med sina par 70 på dryga 5100 meter från tee 51 och 4300 meter från tee 43, men låt inte skenet bedra. Banan är lite av typen "risk and reward" och din spelstrategi är viktig. Den går att spela ganska enkelt och säkert, men det finns även flera hål som inbjuder till tuffa spellinjer som både kan hjälpa och stjälpa.

Banan har designats av Douglas Brasier och Jan Sederholm.

Boka starttid Banguide Greenfee Slope/scorekort

Lydde - 9-hålsbanan (även Pay-and-Play)

Lydde, designad av Jan Sederholm, öppnades för spel i september 2001. Den ligger i kuperad skogs- och parkmiljö och är ett utmärkt komplement till Kinnaborg om du har begränsat med tid. Lydde är en riktig fullängdsbana som också är öppen för Pay and Play. Vi spelar året runt på sommargreener med undantag för några frostperioder då gräset är som känsligast.

Bokning via Sweetspot

Eftersom banan är öppen både för dig som är aktiv medlem i en klubb och även för dig som inte har något Golf-ID (pay-and-play) använder vi Sweetspots bokningsapp. Det går även att boka via knappen "Boka starttid", men vi rekommenderar att du laddar ner appen och skapar dig ett Sweetspot-konto.

Vilka krav är det för att spela Pay and Play på Lydde?
  • Vi vill att minst en spelare per boll (sällskap) har grönt kort.
  • Varje spelare måste ha en egen bag med utrustning.

Det är framför allt ur ett säkerhetsperspektiv vi har detta krav, men också för att vi vill att spelet ska flyta på och att någon ansvarar för att utbilda sina medspelare på enkla saker kring säkerhet och ”vett och etikett”, till exempel att släppa igenom snabbare parti, lägga tillbaka uppslagen torv och laga nedslagsmärken på greenerna.

Boka starttid Mer om Sweetspot Banguide Greenfee Slope/scorekort

Teknikbanan - 6 hål (även Pay-and-Play)

Vår 6-håls teknikbana ger lika bra träning för den etablerade golfaren som för nybörjaren. Hålen är 50-100 meter med ganska små och luriga greener. Som medlem i Marks Golfklubb (oavsett medlemsform) har du fritt spel på teknikbanan.

Du som är gäst är givetvis välkommen att spela också. Det gäller både dig som är aktiv medlem i annan klubb och dig som vill testa golf för första gången. Det är ingen bokning utan kö på plats som gäller.

Dagsgreenfee på teknikbanan är 50 kr som betalas i klubben reception/shop eller via Swish. Det finns även klubbor att hyra om du vill testa!

Välkommen!

Simulatorgolf

Under vinterhalvåret (normalt november-mars) kan du som är medlem spela i vår golfsimulator.

Vi använder Foresights GCQUAD som är en av marknadens bästa maskiner för att mäta svingar och bollflykter. I vår studio kan du träna på en simulerad driving range eller spela på banor som Pebble Beach, St Andrews Old course, Spanish bay links mfl.

Vi rekommenderar en bokning på 2 timmar för 2 personer om man vill spela 18 hål. Med lite vana så kan även tre spelare hinna "runt" på 2 timmar, men då får man hålla uppe tempot.

I studion/simulatorn har du goda chanser att hålla igång svingen då möjligheterna till utespel är begränsade.

Även till simulatorn sker bokning och betalning via Sweetspotappen eller via länken nedan.

Boka tid i simulatorn Mer om Sweetspot