Marks Golfklubb

Klubben bildades 1962 och 1964 invaldes vi i Svenska Golfförbundet som klubb nr 81. Kinnaborgs utbyggnad till 9 hål slutfördes 1966. Bortsett från en del mindre förändringar förblev banan sedan oförändrad fram till 1982 då utbyggnaden till 18 hål påbörjades. Sommaren 1983 öppnades 18-hålsbanan för spel.

Sedan 2011 förfogar klubben över 27 fullängdshål och 6 stycken korthål på en teknikbana. Klubben driver shop och driving range i egen regi och har cirka 1250 medlemmar.

Vårt erbjudande/mål:
  • socialt engagemang/social gemenskap
  • stimulerande tränings- och utvecklingsmiljö
  • roliga, välskötta banor med hög tillgänglighet i central, historisk och unik miljö
  • klubbhus med genuin och trevlig känsla
  • kompetent och serviceinriktad personal
  • shop med bra urval och konkurrenskraftiga priser
  • restaurang med bra mat och hög service

e-post: info@marksgk.se
telefon: 0320-14220
hemsida: www.marksgk.se
Sociala medier:
   

Kontaktpersoner

Johan Kumlin
Johan Kumlin
Klubbchef

Johan har det övergripande ansvaret för verksamheten och rapporterar till klubbens styrelse. Johan tillträdde rollen som klubbchef i april 2015.

Claes Forsberg
Claes Forsberg
Ordförande Marks GK

Claes är klubbens ordförande och tillträdde 2019. Claes gedigna erfarenhet bland annat från föreningslivet och som egen företagare är en stor tillgång för klubben.

Jonas Gustafsson
Jonas Gustafsson
Course Manager

Jonas ansvarar för banpersonalen och den dagliga driften av banorna. Jonas började sin karriär på Marks GK och är tillbaka sedan hösten 2019 efter att ha gjort ett 14 år långt "besök" på Varbergs GK.

Kenneth Magnusson
Kenneth Magnusson
PGA

Kenneth ansvarar för träning och spelarutveckling. Hans gedigna utbildning inom tränaryrket och hans expertkunskaper om utrustning är också det en stor tillgång för klubben.

Ulrika Rosenqvist
Ulrika Rosenqvist
Kansli/Reception/Träning

Ulrika är alltiallo på klubben och har mycket kontakt med klubbens medlemmar. Förutom det dagliga administrativa arbetet håller Ulrika även i tjej/damträning och stöttar upp vid nybörjarutbildningar.

Hitta till klubben!

Marks Golfklubb ligger i Kinna, Marks Kommun.

Från Borås åker man riksväg 41 cirka 20-25 minuter söderut mot Varberg. 

Från Göteborg tar man riksväg 40 mot Landvetter flygplats och svänger sedan av på väg 156 mot Svenljunga. Från Landvetter flygplats tar det cirka 30 minuter till klubben.

Kommer man söderifrån svänger man av i Varberg och åker riksväg 41 cirka 40-45 minuter norrut mot Borås.