Bokning och betalning via Sweetspot

Eftersom Lydde är öppen både för dig som är aktiv medlem i en klubb och även för dig som inte har något Golf-ID (pay-and-play) använder vi Sweetspots bokningsapp. Vi rekommenderar att du laddar ner appen som finns på Google Play och Appstore.

För att kunna boka behöver du skapa ett konto i Sweetspot. Du kan göra det i samband med den första bokningen alternativt laddar du ner appen och börjar med att skapa dig ett konto. Var noga med att knyta ditt Sweetspot-konto till det golf-ID (om du har ett sådant) när du skapar ditt konto. På så sätt kan Sweetspot hålla reda på om du är medlem eller inte.

Eftersom betalning görs i samband med bokningen är det också bra om du lägger in uppgifter om ditt kreditkort i din Sweetspot-profil. Alla betalningar är säkra och bekräftas med bank-id.

Om du är gäst och ska betala behöver det slutföras inom tre timmar, annars avbokas tiden.