Välkommen som medlem i Marks Golfklubb

Vi välkomnar nya medlemmar oavsett om du spelat förut, eller om du är helt "grön" och vill börja spela golf.

Vårt erbjudande/mål:

• socialt engagemang/social gemenskap
  • stimulerande tränings- och utvecklingsmijö
  • roliga, välskötta banor med hög tillgänglighet i central, historisk och unik miljö
  • klubbhus med genuin och trevlig känsla
  • kompetent och serviceinriktad personal
  • shop med bra urval och konkurrenskraftiga priser
  • restaurang med bra mat och hög service

Inga medlemslån, inträdes- eller städavgifter. Du betalar endast en årsavgift som baseras på vilken/vilka banor du vill spela och hur ofta.

Vill du teckna medlemskap kan du gärna använda formuläret genom att klicka på knappen "Medlemsansökan". Alternativt kan du ringa 0320-14220 eller skicka ett mail till info@marksgk.se.

Är du intresserad av att ta Grön kort kan du klicka på knappen nedan och fylla i intresseformuläret.

Medlemssidor Medlemsansökan A+ medlemskap Grönt Kort Bilhyra, driving range Autogiro

Våra medlemsformer

Årsavgiften delas upp i medlemsavgift och spelavgift.
Medlemsavgiften är alltid 800 kr för senior och 400 kr för junior.
80+ och studerande 22-29 har 50% rabatt på spelavgiften för guld- och platinamedlemskap.
Non-resident har 50% rabatt på spelavgiften för guld- och platinamedlemskap.
Yngre seniorer 22-29 har 25% rabatt på spelavgiften för guld- och platinamedlemskap.

Platina (27-hålsmedlemskap)

550 Kr/mån

Inklusive autogiroavgift alternativt en engångsavgift på 6500 kr.

Fritt spel på Kinnaborg, Lydde och Teknikbanan alla dagar alla tider.

Möjlighet att teckna A+.

Bli Platinamedlem

Guld (18-hålsmedlemskap)

490 Kr/mån

Inklusive autogiroavgift alternativt en engångsavgift på 5800 kr.

Fritt spel på Kinnaborg och Teknikbanan alla dagar alla tider. Fritt spel på Lydde när Kinnaborg har stängt för säsongen. (Typiskt under perioden 1/11-31/3). Övrig tid på Lydde halv ordinarie greenfee.

Möjlighet att teckna A+.

Bli Guldmedlem

Silver (18-håls vardagsmedlemskap)

410 Kr/mån

Inklusive autogiroavgift alternativt en engångsavgift på 4800 kr.

Fritt spel på Kinnaborg helgfria vardagar före 15.00. Övrig tid ordinarie greenfee. Fritt spel på Lydde när Kinnaborg har stängt för säsongen (Typiskt under perioden 1/11-31/3). Övrig tid på Lydde halv greenfee. Fritt spel på teknikbanan.

Bli Silvermedlem

Brons (9-hålsmedlemskap)

320 Kr/mån

Inklusive autogiroavgift alternativt en engångsavgift på 3800 kr.

Fritt spel på Lydde alla dagar alla tider. Fritt spel på teknikbanan. Ordinarie Greenfee på Kinnaborg.

Bli Bronsmedlem

Marks GK Greenfeemedlemskap

105 Kr/mån

Inklusive autogiroavgift alternativt en engångsavgift på 1200 kr.

Aktivt Golf-ID med möjlighet att boka tider på alla banor, justera hcp mm. Fritt spel på Teknikbanan. Möjlighet att lösa rangekort till medlemspris. Ordinarie greenfee på Kinnaborg respektive Lydde

Bli Greenfeemedlem

Non-Resident Platina/Guld

310 Kr/mån

Inklusive autogiroavgift alternativt en engångsavgift på 3650 kr (Platina). För non-resident Guld är månadsavgiften 280 kr, alternativt en engångsavgift på 3300 kr.

Non-resident-medlemskap kan tecknas av dig som är fullvärdig medlem i en annan klubb, bor på annan ort och som vill spela utan begränsningar under en begränsad tid per säsong (2-3 månader).

Bli non-resident medlem

Platinamedlemskap junior

75 Kr/mån

Juniormedlemmar har fritt spel på alla banor (Teknikbanan, Lydde och Kinnaborg). Det ingår även 2000 fria rangebollar (50 kr kortavgift) och möjlighet att delta i träningsgrupp utan kostnad. Juniormedlemskapen baseras på födelseår.

0-11 år: 900 kr engångsavgift, eller 75 kr/mån via autogiro

12-16 år: 1600 kr engångsavgift, eller 135 kr/mån via autogiro