Välkommen som medlem i Marks Golfklubb

Vi välkomnar nya medlemmar oavsett om du spelat förut, eller om du är helt "grön" och vill börja spela golf.

Vårt erbjudande/mål:

• socialt engagemang/social gemenskap
  • stimulerande tränings- och utvecklingsmijö
  • roliga, välskötta banor med hög tillgänglighet i central, historisk och unik miljö
  • klubbhus med genuin och trevlig känsla
  • kompetent och serviceinriktad personal
  • shop med bra urval och konkurrenskraftiga priser
  • restaurang med bra mat och hög service

Inga medlemslån, inträdes- eller städavgifter. Du betalar endast en årsavgift som baseras på vilken/vilka banor du vill spela och hur ofta.

Vill du teckna medlemskap kan du gärna använda formuläret genom att klicka på knappen "Medlemsansökan". Alternativt kan du ringa 0320-14220 eller skicka ett mail till info@marksgk.se.

Är du intresserad av att ta Grön kort kan du klicka på knappen nedan och fylla i intresseformuläret.

Medlemssidor Medlemsansökan A+ medlemskap Grönt Kort Bilhyra, driving range Autogiro

Medlemsformer 2022

Årsavgiften delas upp i medlemsavgift och spelavgift.
Medlemsavgiften är alltid 800 kr för senior och 400 kr för junior.
80+ och studerande 22-29 har 50% rabatt på spelavgiften för guld- och platinamedlemskap.
Yngre seniorer 22-29 har 25% rabatt på spelavgiften för guld- och platinamedlemskap.

Platina (27-hålsmedlemskap)

570 Kr/mån

Inklusive autogiroavgift alternativt en engångsavgift på 6695 kr.

Fritt spel på Kinnaborg, Lydde och Teknikbanan alla dagar alla tider.

Möjlighet att teckna A+.

Bli Platinamedlem

Guld (18-hålsmedlemskap)

515 Kr/mån

Inklusive autogiroavgift alternativt en engångsavgift på 5995 kr.

Fritt spel på Kinnaborg och Teknikbanan alla dagar alla tider. Fritt spel på Lydde när Kinnaborg har stängt för säsongen. (Typiskt under perioden 1/11-31/3). Övrig tid på Lydde halv ordinarie greenfee.

Möjlighet att teckna A+.

Bli Guldmedlem

Silver (18-håls vardagsmedlemskap)

430 Kr/mån

Inklusive autogiroavgift alternativt en engångsavgift på 4995 kr.

Fritt spel på Kinnaborg helgfria vardagar före 15.00. Övrig tid ordinarie greenfee. Fritt spel på Lydde när Kinnaborg har stängt för säsongen (Typiskt under perioden 1/11-31/3). Övrig tid på Lydde halv greenfee. Fritt spel på teknikbanan.

Bli Silvermedlem

Brons (9-hålsmedlemskap)

345 Kr/mån

Inklusive autogiroavgift alternativt en engångsavgift på 3995kr.

Fritt spel på Lydde alla dagar alla tider. Fritt spel på teknikbanan. Ordinarie Greenfee på Kinnaborg.

Bli Bronsmedlem

Basmedlem (fd. Greenfeemedlem)

95 Kr/mån

Inklusive autogiroavgift alternativt en engångsavgift på 995 kr.

Aktivt Golf-ID med möjlighet att boka tider på alla banor, justera hcp mm. Fritt spel på Teknikbanan. Möjlighet att lösa rangekort till medlemspris. 15% rabatt på ordinarie greenfee.

Bli Basmedlem

Basmedlem+ (ny medlemsform)

165 Kr/mån

Inklusive autogiroavgift alternativt en engångsavgift på 1795 kr.

Aktivt Golf-ID med möjlighet att boka tider på alla banor, justera hcp mm. Fritt spel på Teknikbanan. Möjlighet att lösa rangekort till medlemspris. Spelpott värd 1000 kr, därefter 20% rabatt på ordinarie greenfee.

Bli Basmedlem+

Non-Resident Platina/Guld

330 Kr/mån

Inklusive autogiroavgift alternativt en engångsavgift på 3795 kr (Platina). För non-resident Guld är månadsavgiften 300 kr, alternativt en engångsavgift på 3395 kr.

Non-resident-medlemskap kan tecknas av dig som är fullvärdig medlem i en annan klubb, bor på annan ort och som vill spela utan begränsningar under en begränsad tid per säsong (2-3 månader).

Bli non-resident medlem

Platinamedlemskap junior

95 Kr/mån

Juniormedlemmar har fritt spel på alla banor (Teknikbanan, Lydde och Kinnaborg). Det ingår även 2000 fria rangebollar (50 kr kortavgift) och möjlighet att delta i träningsgrupp utan kostnad. Juniormedlemskapen baseras på födelseår.

0-11 år: 995 kr engångsavgift, eller 95 kr/mån via autogiro

12-16 år: 1695kr engångsavgift, eller 155 kr/mån via autogiro