Kinnaborg öppnar på Skärtorsdag

Publicerat: 2022-04-08 09:00 - Skrivet av Johan Kumlin

Äntligen dags. På Skärtorsdag är det efterlängtad premiär på Kinnaborg.

Om inget oförutsett inträffar öppnar vi Kinnaborg på Skärtorsdag. Tidsbokning är obligatorisk. På grund av frostrisk är det startförbud tidiga morgnar. Kinnaborg ser ut att kunna bli riktigt bra, men växtligheten har inte kommit igång på riktigt därför ber vi er vara extra varsamma och laga nedslagsmärken och torvuppslag.

• Vi kör en klubbas lägesförbättrings på hela spelfältet tillsvidare.
  • På hål 9 har det införts en Dropzon, dvs om man slår ner i ån framför greenen kan man droppa bollen med ett slags plikt på andra sidan ån. Dropzonen är utmärkt med en skylt.
  • Från och med i år har vi fyra riktiga slingor, 55, 52, 45 och 42. Nya slopetabeller finns på hemsidan och i klubbhuset. Observera att 42-slingan ännu inte är öppen. Samtliga sex nya 42-tee behöver torvas och det tar några veckor innan det är möjligt. Vi hoppas på att kunna öppna 42-slingan i mitten av maj. Tillsvidare är det 45-slingan som gäller.
  • Driving rangen är också öppen från och med Skärtorsdag. Vi ber alla respektera att självplock från och med Skärtorsdag inte är tillåtet.
  • Kiosken är öppen.

Som vi informerat om tidigare sker all bokning till våra banor via Sweetspot. Du kan boka via appen eller vår hemsida. Du behöver skapa ett Sweetspot-konto om du inte har gjort det.