Träna Golf

Vuxenträning

Vår tränare Kenneth Magnusson (PGA) har många års erfarenhet av utbildning. Kenneth genomför utbildning både enskilt och i grupp, för nybörjare, "bogey-golfare" eller "proffs". Kenneth är också den person som hjälper dig att prova ut ny utrustning om det är aktuellt. Vi har en fin studio och all utrustning som krävs för att göra en "custom fitting" och hitta den perfekta utrustningen för dig. Genom Kenneth erbjuder vi:

• Nybörjarutbildning, Grönt kort
  • Enskild träning eller träning i grupp
  • Utprovning och reparation av klubbor och annan utrustning

Har du några utrustnings, utbildnings- och/eller träningsfrågor, kontakta Kenneth på e-post shop@marksgk.se eller telefon 0320-14220.

Juniorträning

För oss står klubbens juniorer i centrum. Vi vill att så många som möjligt testar att spela golf. Golf är kul, utvecklande, socialt och nyttigt för hälsan. Dessutom passar det perfekt att kombinera med andra idrotter, t.ex. innebandy och basket. Vi uppmuntrar alla barn och ungdomar att hålla på med så många idrotter som möjligt, så länge som möjligt.

• Från det att du är 9 år kan du delta i en träningsgrupp.
  • Är du lite äldre och nybörjare, typiskt från 14 år och uppåt rekommenderar vi istället att du deltar i en av våra grönakort-kurser till att börja med. Du kan hänga på en av träningsgrupperna sen om du har lust.

Om du har några frågor om juniorträning är det bara att kontakta oss på e-post info@marksgk.se eller telefon 0320-14220.

Paragolf

Paragolf är en självklarhet för Marks golfklubb. Vi har en fantastisk och tillgänglighetsanpassad anläggning, väldigt centralt och lättåtkomligt. Här kan vi erbjuda paragolfare en aktivitet som tränar upp koordination och rörelse samt utvecklar koncentrationsförmågan. Dessutom lägger vi stor vikt vid den sociala kontakten. Att ge alla känslan av att ingå i en gemenskap och hitta nya vänner i en trygg miljö är ett av våra viktigaste uppdrag.

Vi vill att så många som möjligt med olika typer av funktionsvariationer ska ha möjligt att prova på golf. Om du är intresserad av paragolf är det bara att ansluta till en av våra träningar (se kalender). Där hittar du även information om våra kontaktpersoner. Du kan även fylla i en intresseanmälan så kontaktar vi dig.