Segrare Sponsorcupen 2021

Publicerat: 2021-09-19 10:00 - Skrivet av Johan Kumlin

Carlströms Plåt gjorde det igen!

Sponsorcupen 2021 är avgjord. 42 lag har deltagit i årets upplaga och Carlströms Plåt med Niclas Carlström och Albin Hallin lyckades vinna för 3e gången av totalt 6 möjliga sedan starten 2016! Imponerande.

Sponsorcupen spelas över 4 omgångar/säsong. Bästa resultat i den sista omgången, som genomfördes som en klassisk Greensome, hade RC Drivmedelsanläggningar med Beatrice Jansson och Urban Karlsson på 57 slag vilket i sig är ett mycket bra resultat. Mondial Filter med Stellan och Peter Engström gjorde också en stark insats och 58 slag gav en 2a plats. På 3e kom Job Group med Dick Hall och Thomas Lundgren på 63 slag. Carlströms Plåts hamnade med sina 67 slag på 6e plats. Det räckte för att knapra in och går förbi de lag som låg före i Order Of Merit 2021. 

Sista omgången av sponsorcupen sponsrades av Stefan Jagebro/Hemköp i Kinna. På 10e hålet där vi hade ”närmast flagg” kammade Gustaf Engdahl hem första priset i form av en fullproppad helgkorg med diverse godsaker. På 16e hålet hade vi en specialtävling där vi lottade ut ett pris till de som lyckades träffa greenen (på första slaget). Vinnare blev Tobias Johansson som dessutom spelade för Hemköp. Det var ju klädsamt av Tobias att vänta med sin fullträff till hål 16 och inte välja hål 10.

Komplett information om resultat i den sista omgången finns på Min Golf.

Ett Stort Grattis till Carlströms Plåt och alla andra pristagare och ett stort Tack till alla sponsorer som deltagit under året!

Resultat Sponsorcupen Order of Merit 2021 kan du hitta här.