Golfpaket Två Skyttlar

Golfpaket med guldkant!

Välkommen hem till Två Skyttlar, ett countryside hotell med anrik historia och ursprung som Fattiggård på 1880-talet. Sedan 1986 har anläggningen funnits i samma ägarfamilj och med åren har Familjen Västerteg skapat en unik plats där människor möts, utvecklas, inspireras och njuter. Där du som gäst känner dig som hemma.

Efter avslutad golfrunda checkar ni in på Två Skyttlar. Här får ni vid ankomst aftergolf-hink med kylda drycker och snacks att ta med er ned till sjöbastun & badtunnan. Efter relax vid sjön, bjuds ni till fördrink och  trerätters middag i den vackra restaurangen. Signum för Två Skyttlars kök är att laga mat från grunden, ur säsong och på lokala råvaror. Vi lovar att ni kommer inte bli besvikna!

Efter en god natts sömn, och en frukost i världsklass…….

Golfpaket från 1795 kr!
  • 18 hål golf på Kinnaborg Marks Golfklubb
  • Boende i dubbelrum
  • Badrock på rummet
  • Aftergolf-hink med snacks (öl alt Prosecco eller alkoholfritt alternativ)
  • Tillgång till sjöbastu och badtunna
  • Fördrink och 3-rätters middag
  • Hotellfrukost
Tillbaka Offert Golfpaket Två Skyttlar Läs mer om Två Skyttlar

Golfpaket - Lydde Gård

Boende med fokus på golf och närhet till banan!

Boende på Lydde Gård passar perfekt för dig som i första hand letar efter närhet till banorna och möjlighet att spela mycket golf. Lydde Gård ligger nämligen "vägg i vägg" med Marks golfklubb. Här bor du i lugn och vacker miljö i kulturmärkta byggnader. Det tar max 5 minuter att gå från boendet till klubbhuset och första tee. 

På Lydde Gård bor man i dubbel eller flerbäddsrum och äter en god hotellfrukost innan man beger sig till klubben. Boende i huvudbyggnaden passar för det mindre sällskapet. Det större sällskapet (max 8 personer) bor främst i Kronogården, en 1700-tals stuga ett stenkast från huvudbyggnaden.

I golfpaketet ingår;

- 18 hål golf på Kinnaborg 18-håls banan
- Boende på Lydde Gård (5 min från golfbanan)
- Härlig frukost med hembakt bröd
- Snackskorg på rummet

Tillbaka Läs mer om Lydde Gård Offert Golfpaket Lydde Gård