Pro & Shop

På Marks Golfklubb driver vi golfshopen i egen regi. Vi jobbar med de flesta stora leverantörerna på marknaden och vi håller samma priser som de största kedjorna. Vårt mål är att ha god kunskap om den senaste tekniken/produkterna, erbjuda ett bra urval och ge dig en personlig service som är svår att överträffa. Som medlem vet du också att om du handlar "lokalt" hos oss så kommer varenda krona som blir över återinvesteras i klubbens verksamhet.

Vårt utbud 2018 omfattar varumärken som:

• Callaway
  • Puma/cobra
  • Taylormade
  • Srixon
  • Cleveland
  • Motocaddy

Vi hjälper självklart till att ta hem utrustning från andra leverantörer också. Så oavsett om du använder något av ovanstående fabrikat, eller om du är intresserad av andra märken så kan vi hjälpa dig.

Reparationer

Krånglar din utrustning? Inga problem vi fixar till exempel nya grepp och byte/förlängning/förkortning av skaft eller reservdelar till din elvagn.

Träning och custom fitting

Vår tränare Kenneth Magnusson (PGA) har många års erfarenhet från branschen. Kenneth genomför utbildning både enskilt och i grupp, för nybörjare, "bogey-golfare" eller "proffs". Kenneth är också den person som hjälper dig att prova ut nu utrustning om det är aktuellt. Vi har en fin studio och all utrustning som krävs för att göra en "custom fitting" och hitta den perfekta utrustningen för dig. Genom Kenneths försorg erbjuder vi:

• Nybörjarutbildning, Grönt kort
  • Enskild träning eller träning i grupp
  • Reparation av klubbor och annan utrustning

Vad det än handlar om - kom in till oss och ställ dina frågor. Vi lovar att göra vårt yttersta för att hjälpa dig.

e-post: shop@marksgk.se

tel: 0320 - 142 20