Volontärgolfen 2019

I ett strålande höstväder och en mycket fin bana avgjordes Volontärgolfen 2019. Vinnare blev Jonas Gustafsson, Mats Blidelt och Marie Flysjö på imponerande 58 slag i en 3-manna scramble. Tvåa, efter en stark spurt med tre birdies, blev Kaj Danielson, Patrick Sheerin och Ingemar Hjalmarsson på 59 slag.

Årets hålvärd blev Egon Svensson. Juryn bestod av klubbens banpersonal. Som pris för sitt flitiga arbete med att hålla hål 16 i gott skick ärades Egon med två stolar skänkta av HansK.

Ordförförande Claes och klubbchef Johan ägnade dagen åt markservice och bjöd på kaffe och bulle ute på banan samt grillade hamburgare och korv efter avslutat spel.

Vi passar på att tacka alla som hjälpt till under året och hoppas att Volontärgolfen blir en återkommande årlig aktivitet och att ännu fler kan vara med 2020!