Tidsbokning på Lydde från den 8/6

Från och med lördag den 8 juni inför vi obligatorisk tidsbokning på Lydde via en app som heter Sweetspot.

Med den nya appen och tidsbokningen kommer du ha bättre möjlighet att planera din golf och undvika att hamna i kö på 1an när du vill ut och spela. Dessutom får klubben bättre statistiskt underlag som visar hur ofta och av vilka banan används.

Att boka tid via Sweetspot är snabbt och enkelt; du som medlem kommer att kunna boka en tid genom bara tre klick i appen.

Förutom appen som vänder sig till golfspelarna, är Sweetspot också ett affärssystem som effektiviserar administrationen för oss som jobbar här. Vi får ett modernt system som kommer att ge medlemmar, partners och gäster en bättre upplevelse på plats. Detta är ett steg att alltid arbeta för att skapa en attraktivare anläggning där vi kan lägga resurser på det som skapar värde.

Om både ni och klubben är nöjda med Sweetspot så kommer vi i steg 2 även öppna för tidsbokning på Kinnaborg och även till gruppträning och privatlektioner.

Vi hjälper dig gärna om du har frågor eller känner dig osäker på hur appen fungerar. Men eftersom systemet är nytt även för oss, ber vi om lite extra tålamod så kommer vi lära oss tillsammans. Vi tar också tacksamt emot feedback, så vi tillsammans med Sweetspot kan utveckla produkten på bästa sätt.

Du laddar ner den kostnadsfria appen Sweetspot från App Store och Google Play. Kolla att du har den senaste versionen om du har laddat ner den förut.

Ps. För er som eventuellt inte har en smartphone eller surfplatta så går det givetvis bra att ringa oss om ni vill boka tid.

Vänliga hälsningar,

Marks Golfklubb