Tävlingar och golfveckan 2020!

Som de flesta säkert uppfattat, är det återigen ok med tävlingar på klubbnivå. Nu är åtminstone Juli – med golfveckan – klar, och det går bra att anmäla sig.

Observera att golfveckan ligger vecka 30 istället för vecka 28 som det varit de senaste åren.

Vi är glada att vi kan genomföra viss del av vår tävlingsverksamhet, även om vi får göra avkall på vissa saker som tidigare varit självklara.

Följande gäller:

• Inga shotgun-starter
  • Betalning via swish utomhus i största möjliga mån
  • Ingen gemensam mat
  • Ingen gemensam prisutdelning, vinsterna hämtas senare i shopen
  • Minimerad scorekortshantering, se nedan
  • Rekommendation gäller att endast vistas på klubben en timma före/efter ronden
  • Vid sjukdomssymptom, avanmäl dig eller bryt tävlingen!
  • Låt flaggan sitta kvar i hålet
  • Undvik krattorna, lägesförbättring är tillåten i bunkrar, ett scorekort

Score-hantering:

I första hand gäller OnTag-appen för score-inmatning. Därför vill vi att alla tävlare laddar ner appen och loggar in en gång så det finns ett konto. Strax innan ni slår ut kommer det då att finnas ett tävlings-scorekort i appen. Det räcker att en i bollen fyller i score, den överförs automatiskt till tävlingen.

Startern kommer dock att ha scorekort utskrivna, om ingen i bollen har OnTag – eller om någon vill skriva manuellt för att kunna mot-läsa score. Om bollen endast har manuella kort, lämnas detta inte in utan den som skrivit får läsa upp det för den som knackar in efter ronden.

Allt detta för att minimera utbyte av scorekort.

Vi hälsar alla som är tävlingssugna välkomna!