Omgång 2 av sponsorcupen avgjord

Den andra omgången av sponsorcupen på Marks GK bjöd även den på bra golf och trevligt umgänge. Segrande ur striden gick Kinna El/Tele som nu toppar tabellen efter årets två första (av fyra) omgångar.

Fredagen inleddes med grått och vått väder, men lagom till sponsorgolfen lättade det något och deltagarna klarade sig undan den värsta blötan. Temat för omgång två var 4-boll-bästboll och Sven Hugosson och Richard Salomonsson för Kinna El/tele vann på 9 slag bättre än sitt handicap, tätt före Brämhults Måleri och Bredin & Co.

Till sponsorcupen bjuds alla sponsorer till golfklubben in. Det är en uppskattad tillställning där det först är gemensam lunch och sedan spelstart vid 14-tiden. Varje företag representerar med 2 deltagare/lag. Efter avslutad runda summeras tävling med prisutdelning och afterwork med grillbuffé för de som vill.

Afterworken är självklart öppen för andra gäster också och den kör klubben varje fredag klockan 16-19.

Topp 5 efter 2 omgångar:

Kinna El/Tele 52 poäng
Sparbanken/Fastighetsbyrån 49 poäng
Bredin & Co 46 poäng
Svensk Fastighetsförmedling 46 poäng
HansK 1 44 poäng

Tidigare totalvinnare av sponsorcupen:

• 2018: Carlströms Plåt
  • 2017: Readymade AB