FK Bygg dominerade sponsorcupen 2020

Sponsorcupen 2020 är avgjord och upplagans 5e vinnare av Order of Merit blev FK Bygg med sitt andralag.

Simon Bengtsson och Bengt Gustafsson hade "pole position" redan inför den sista omgången som avslutades med en traditionell greensome. Simon och Bengt vek inte ner sig och vann även sista omgången genom stabilt spel och med ett resultat på 62 slag - hela 8 under par!

Inte nog med att FK Byggs andralag vann, förstalaget med Hans Karlsson och Dennis Malm spurtade till sig en andra plats i totalcupen genom att placera sig som tvåa i den sista omgången. Resultatet 64 slag, var också det mycket bra!

Stort grattis!

Vinnare av sponsorcupen Order of Merit 2016 - 2020 är:

• 2016 - Carlströms Plåt
  • 2017 - Readymade AB
  • 2018 - Carlströms Plåt
  • 2019 - Svensk Fastighetsförmedling
  • 2020 - Byggnadsfirman Fransson & Karlsson AB

Om sponsorcupen

Sponsorcupen i dess nuvarande form har genomförts under de 5 senaste åren. Under respektive säsong spelas 4 omgångar i form av parspel som 2-manna scramble, greensome, bästboll och foursome. Över året löper också en "Order Of Merit".

Sponsorcupen är en trevlig och uppskattad aktivitet, där företagarna och klubbens representanter kan umgås under lättsamma former. Förutom själva spelet så finns också en stor del av socialt samkväm inblandat.

Under 2020 har det varit speciella omständigheter, men vi har ändå lyckats knyta ihop helheten genom att ersätta gemensam lunch, shotgunstart och gemensam prisutdelning med grillade hamburgare och annat vi kiosken på banan och dessutom haft möjlighet till lite eftersnack på altanen vid klubbhuset.

Sponsorcupen kommer fortsätta även 2021, men det kan bli någon liten "twist" på det hela för att göra det ännu roligare.

Är du intresserad av att bli sponsor, kontakta Johan eller någon i marknadskommittén.

Länk till sponsorsida >>