Ny Course Manager på Marks GK

Inför säsongen 2019 får vi en rejäl förstärkning i klubben då Markus Lilleberg tillträder som Course Manager. Markus har de senaste 5 åren varit anställd på Hills Golf and Sports Club, varav de två senaste som just Course Manager och huvudansvarig för banan och personalen.

Markus har stor kunskap om grönyteskötsel och står för ett tydligt och engagerat ledarskap. Markus är en sympatisk och ambitiös person med ett stort driv. Vi är övertygade om att han kommer att bidra till att klubben kommer lyfta sin verksamhet och sina banor ytterligare. Markus kommer ingå i klubbens ledningsgrupp och vara adjungerad till styrelsen. Hans erfarenhet kommer få stor betydelse för klubbens framtida strategier och utveckling.

Markus kommer vara med på klubbens höstårsmöte den 29/11 (idag). Ni som är nyfikna på att höra mer om honom är välkomna!

I samband med rekryteringen av Markus gör vi också en mindre omorganisation för att bättre anpassa oss till dagens behov.

I den nya organisationen blir Joacim Carlsson assisterande Course manager, Roger Ahlgren och Hans Wilhelmsson Greenkeepers och Mats Blidefelt kommer ha en ”50/50”-roll som mekaniker/greenkeeper. Övriga resursbehov kommer att lösas vi inköpta ”tjänster”.

I och med att vi förstärker på bansidan så kommer också vår klubbchef Johan få mer tid över att fokusera på klubbens övriga utvecklingsområden.

Styrelsen Marks GK