Är ni sugna på att spela simulatorgolf?

Nu kan du träna och spela med kompisar i vår golfsimulator. Vi har med hjälp av ett antal entusiastiska sponsorer kompletterat klubbens utrustning för custom fitting så att man nu även kan spela på olika banor eller bara står och träna mot en simulerad driving range.

På lördag den 30/11 klockan 13.00 hälsar vi intresserade välkomna till ett informationsmöte i vår samlingslokal. Vi beskriver hur det funkar, hur man göra för att boka sig och vad det kostar.

Eftersom vi har svårt att förutse hur stort intresset är önskar vi att ni anmäler er till "Informationsträff Golfsimulator" på Min Golf (Sök tävling). Länk nedan. Vi har plats för 20 intressenter på lördag och det är först till kvarn som gäller.

Länk till anmälan >>

mvh