Klubbmästare 2020

I helgen avgjordes KM 2020. Det började med lite regn i lördags morse, men avslutades i strålande sensommarväder i söndags.

Fem klasser avgjordes. I damklassen tog Tina Johansson sin 4e titel och i herrklassen visade Magnus Haglund att han fortsatt är en av klubbens bästa spelare och kammade hem sin andra seger. Dock var det för både Tina och Magnus 11 respektive 20 år sedan de stod överst på pallen. Magnus blev också segrare i H40 (sista chansen, nästa år får spelarna i H50 passa sig). Niklas Hedelin som har prenumererat på segrar i både stora KM och ålderklasserna nöjde sig i år med att spela endast H50. Det gjorde han som vanligt övertygande och vann. I H60 fick vi en förstagångsvinnare genom Jonny Byhlin.

Grattis till alla vinnare och "medaljörer" och stort tack till Uno och Bosse för erat jobb med tävlingen.

• Damklass - Vinnare Tina Johansson, två Ulrika Rosenqvist och trea Marianne Eklöf
  • Herrklass - Vinnare Magnus Haglund, tvåa Elias Johansson och trea Erik Bergman
  • H40 - Vinnare Magnus Haglund, tvåa Sami Ragoubi och trea Daniel Nyman
  • H50 - Vinnare Niklas Hedelin, tvåa Jonas Gustafsson och trea Hans Wilhelmsson