Jonas ny Course Manager

Vi kan med glädje meddela att Jonas Gustafsson är vår nye Course Manager. Jonas är ett bekant ansikte för de flesta medlemmarna då han var anställd på klubben från mitten av 80-talet fram till 2006. Efter snart 14 år som huvudansvarig för bandriften och ett mycket uppskattat arbete på Varbergs Golfklubb är han alltså nu tillbaka hos den klubb där allt en gång startade.

Det är framför allt chansen att återigen få jobba i klubben han brinner för och i tillägg möjligheten att fortsätta vidareutveckla och förädla våra banor som lockar mest. Att dessutom få jobba med både gamla och nya kollegor ser Jonas som mycket positivt.

Jonas är känd för sitt stora engagemang och driv och han är duktig på att få hela ”laget” att dra åt samma håll och hjälpa varandra. Vi vet att Jonas kommer göra en bra insats och ser verkligen fram emot att få ha honom som en del av organisationen igen.

Startdatum är ännu inte bestämt, men Jonas kommer på börja sin tjänst hos oss under hösten. Jonas vill tillsammans med kollegorna på Varbergs Golfklubb hitta en smidig övergång från sitt nuvarande arbete till sin nya tjänst hos oss.

Välkommen Jonas!

Styrelsen och personalen på Marks GK