Välkomna till handigolfens dag!

Den 4e maj bjuder vi in till handigolfens dag på Marks Golfklubb. Vi har öppet hus mellan klockan 11-15 och hälsar alla välkomna!

Missa inte möjligheten att se vad golfen kan tillföra i ditt liv! Det spelar ingen roll hur ung eller gammal du är, om du är tjej eller kille eller om du har någon funktionsnedsättning eller inte. Det finns något i golfen för alla. Vi genomför den här dagen tillsammans med Lions (LC Svansjö) och vi kommer ha flera ledare på plats som kan hjälpa er till rätta och ge lite tips om putt, chip, sving, spel och mycket annat.

Vi bjuder på fika, men om du blir riktigt hungrig så vill du kanske göra ett besök på golfrestaurangen? Välkommen upp till klubbhuset!

Har du frågor om Handigolf och handgolfens dag? Titta på vår sida hemsida under menyn Handigolf eller klicka här. Här hittar du kontaktuppgifter till våra ledare.

Välkomna!