Besök på Hills och Scandinavian Invitation

På lördag den 24 augusti besöker handigolfarna Hills. Syfte med besöket är att skapa glädje och ge ungdomarna möjlighet att träffa sina vänner på en annorlunda arena och självklart att få uppleva atmosfären på en riktigt stor golftävling. På utflykten åker 6-7 ungdomar, några föräldrar, några ledsagare, ett par personer från Lions och ledare för handigolfen.

Väl framme på Hills delar det stora gänget upp sig i mindre grupper. Med hjälp av föräldrar och ledsagare planerar man att ta sig ut på banan, men man ser även bra från klubbhusområdet, bl.a. inspelen på hål 9 och 18. Några kommer ta sig ända fram till hål 12, ett spektakulärt par 4 hål som kan nås med driver. Planen är också ett gemensamt besök i sponsorbyn och gemensam lunch.

Ida Nilsson (deltagare i handigolfen) och Bengt Brandt (ledare) jobbar under veckan som volontärer. Ida finns i matsalen för volontärer och caddies där hon serverar frukost, lunch och eftermiddagsfika. Bengt finns inom säkerhet, dvs badgekontroll vid VIP-läktare, klubbhus och vid ett flertal andra platser.

Vi hoppas på en härlig dag för alla och att fler från klubben passar på att se Henrik Stenson och Alex Norén möta en stor del av världseliten. Nästa år går tävlingen inte i Västsverige, så det gäller att passa på nu.