Välkommen till Golfäventyret Cup den 19 maj på Marks GK!

Den 19 maj spelas flera tävlingar på olika nivåer på Marks Golfklubb, bland annat Teen Tour First och Rookie Tour. I samband med det arrangeras Golfäventyret Cup för att skapa en spel- och tävlingsdag på alla nivåer. Alla golfspelande juniorer i distriktet är välkomna att vara med på denna roliga golfdag. Golfäventyret Cup är för åldrarna 12 år och yngre.

Dagens program kl.9.30-14.00

Spel och tävlingsaktiviteter i Golfäventyret Cup:

• Spela 30-bana
  • Spela 50-bana
  • Övningar från Golfäventyret
  • Startkit till alla som deltar
  • Något att äta

Det går alltså utmärkt att komma och vara med någon gång mellan klockan 9.30-14.00 Det går bra att vara med på alla aktiviteterna eller bara någon och du är välkommen även om du inte är medlem i någon golfklubb. Alla kan vara med!

Golfäventyret Cup är gratis. Du deltar i tävling, får ett startkit, samt något att äta. Föräldrar följer med som markörer och hjälper till med säkerheten kring aktiviteterna.

Du kan tävla individuellt, i lag eller så deltar du utan att tävla. Alla deltagare får deltagarpris och syftet är att det ska vara kul – inga resultatlistor finns på plats. Däremot kan du prova flera gånger och försöka förbättra ditt personbästa.

Anmäl dig till Golfäventyret Cup till info@marksgk.se senast den 15 maj.

Välkommen till en riktigt kul golfdag!

Marks Golfklubb och Västergötlands golfdistriktsförbund