Årsavgifter 2021 - inga ändringar

På höstårsmötet den 3 december beslutade medlemmarna att ge sitt bifall till styrelsens förslag om att varken ändra medlemsformerna eller ändra avgifterna. År 2020 har varit ett mycket speciellt år och styrelsen anser att det behövs ett bättre underlag (förhoppningsvis under ett lite mer normaliserat år) för att kunna ta beslut om eventuella ändringar inför 2022.

De avgifter och medlemsformer som gäller för 2021 är alltså de samma som för 2020 och information finns på hemsidan: Medlemsformer >>>

Tänk på att eventuella ändringar av medlemskap ska meddelas senast den 31/12 till klubbens kansli, 0320-14220 eller info@marksgk.se.

Vi vill också påminna om autogiro

Låt inte nästa års medlemsfaktura som kommer i början av året bli en överraskning. Vi uppmanar fler att använda vår autogirotjänst. Är ni med redan från början av året dras årsavgiften från slutet av januari till slutet av december, dvs uppdelat på 12 månader. Det tillkommer en kostnad på 50-100 kr (beroende på medlemskap) för hela året. Flera familjemedlemmar kan kopplas till samma autogiro. Det är enkelt och smidigt för både medlemmen och klubben och som medlem slipper du tänka på en medlemsfaktura som kommer i början av året då kanske varken plånboken är som fetast eller suget efter golf är som störst.

Blankett finns att ladda ner på vår hemsida >>>

Fyll i blanketten och scanna/maila till info@marksgk.se, kom förbi klubben eller skicka per post.