Sugen på Grönt kort?

Syftet med vår nybörjarutbildning är att ge dig tillräckliga praktiska och teoretiska kunskaper för att kunna börja spela ute på bana och klara officiellt handicap (hcp 54). I samband med kursen registreras du i golfens IT-system och får ett Golf-ID. Efter själva grundutbildningen (som tar 2-3 veckor) behöver du spela ett antal rundor med valfri partner (så kallade fadderrundor). När du klarat att få ihop ett visst antal poäng på 9 hål så får du ditt officiella handicap och Grönt kort. Vi kommer hjälpa dig under hela resans gång, till exempel genom att erbjuda kompletterande träningar om du behöver och vill det. Vi har även fina erbjudanden där utbildningen paketeras med medlemskap i klubben.

För dig som är intresserad av Grönt kort finns två vägar, Standard och Express.

• Standard: Programmet genomförs enligt fastställt schema och vänder sig till rena nybörjare eller de som endast provat golf lite grand. Tanken är att kursen både ska vara en introduktion till klubben och golfen.

Till STANDARDKURSEN >>

• Express: Programmet genomförs antingen individuellt eller i mindre grupp och vänder sig till personer som har viss erfarenhet av spel sedan tidigare (t.ex från pay-and-play).

Till EXPRESSKURSEN >>

Det finns många fördelar med att gå med i Marks Golfklubb. En av dem är att du får kursavgiften tillbaka om du blir medlem.

Nästa kurs startar måndag 8 juni!

Tel: 0320-14220 e-post: shop@marksgk.se

Mer information om klubben - klicka här >>