Sugen på Grönt kort - Kursstart måndag 26e augusti!

Syftet med Grönt kort är att ge dig tillräckliga praktiska och teoretiska kunskaper för att kunna börja spela ute på bana. I samband med kursen registreras du i golfens IT-system och får ett Golf-ID och efter avklarad kurs får du officiellt handicap och Grönt kort. Detta ger dig möjlighet att skaffa ett medlemskap i en klubb (förhoppningsvis hos oss) och börja njuta av en fantastisk fritidssysselsättning som garanterat kommer ge dig mycket, både socialt, hälsomässigt och idrottsligt.

För dig som är intresserad av Grönt kort finns två vägar, Standard och Express.

• Standard: Programmet genomförs enligt fastställt schema och vänder sig till rena nybörjare eller de som endast provat golf lite grand. Tanken är att kursen både ska vara en introduktion till klubben och golfen.

Till STANDARDKURSEN >>

• Express: Programmet genomförs antingen individuellt eller i mindre grupp och vänder sig till personer som har viss erfarenhet av spel sedan tidigare (t.ex från play-and-play).

Till EXPRESSKURSEN >>

Det finns många fördelar med att gå med i Marks Golfklubb. En av dem är att du får kursavgiften på 1495 kr tillbaka om du blir medlem.

Ring eller maila oss för frågor eller anmälan.

Tel: 0320-14220 e-post: shop@marksgk.se