Vi skräddarsyr gärna golfpaket åt er

Tillsammans med våra boendepartners skräddarsyr vi gärna golfpaket åt er. Kontakta oss så återkommer vi med ett förslag. Vi arbetar primärt med två olika boenden, Lydde Gård och Två Skyttlar, men har andra alternativ på behörigt avstånd till golfklubben också. Är ni inte ute efter ett golfpaket så kan vi även erbjuda ställplatser för husbilar och husvagnar.

Exempel - Golfpaket 1 Lydde Gård:

• 1 övernattning med frukost, del i dubbel eller flerbäddsrum
  • 2-rätters middag på golfklubben ankomstdagen (minst grupp på 10 pers)
  • 1 runda golf på Kinnaborg 18 hål
  • 1 lunch på golfklubben
  • Pris: 1495 kr/person

Exempel - Golfpaket 2 Två Skyttlar:

• 1 övernattning med frukost, del i dubbelrum
  • 2-rätters middag på Två Skyttlar ankomstdagen
  • 2 rundor golf på Kinnaborg 18 hål
  • Pris: 1795 kr/person

Kontakta oss med dina önskemål så återkommer vi med ett förslag.

• info@marksgk.se, eller 0320-14220

Boende Lydde Gård

Lydde Gård ligger "vägg i vägg" med Marks golfklubb. Gårdens huvudbyggnad är en för trakten typisk förläggargård, ett kulturarv från en textil storhetstid under 1800-talet. Husen har totalrenoverats med äldre tekniker och drivs i dag som pensionat med totalt 30 bäddar. Vid sällskap om minst 12 personer reserveras hela huvudbyggnaden vilket innebär att man har självständig tillgång till balkonger och andra gemensamhetsutrymmen. Lydde Gård passar för det mindre sällskapet, eller det lite större om man kan tänka sig att dela rum med flera personer. På Lydde Gård finns 4 st dubbelrum, 2 st 3-bäddsrum, 3 st 4-bäddsrum och en "familjestuga" med plats för upp till 8 personer.

Hemsida: Lydde Gård

Boende Två Skyttlar

Två Skyttlar är en fantastisk anläggning nära Öresjön, 7 km från golfklubben. Även Två Skyttlar har en historiskt imponerande bakgrund där ursprunget är en fattiggård som byggdes redan år 1880. Anläggningens användningsområde har givetvis förändrats över tid och i dagsläget har Två Skyttlar omvandlats till en modern konferensanläggning innehållande flera modernt utrustade mötes- och konferensrum samt 15 st enkelrum och 15 st dubbelrum. Vid anläggningen finns även ett utomhus-spa, sjöbastu och gym. Två Skyttlar passar både små och större sällskap.

Hemsida: Två Skyttlar

Ställplats för husbil/husvagn

På de två nedre etagen på vår parkering har vi plats för 6 husbilar/husvagnar med möjlighet att ansluta sig till elstolpe.

I klubbhuset finns tillgång till dusch och WC. Kostnaden är 100 kr/dygn.

Ring 0320-14220 eller skicka mail till info@marksgk.se för att boka ställplats.