Ställplats, boende och golfpaket

Golfklubben har ställplatser för husbilar och husvagnar och samarbetar med fler pensionat och konferensanläggningar som kan erbjuda både boende och golfpaket.

Ställplats för husbil/husvagn

På de två nedre etagen på vår parkering har vi plats för 6 husbilar/husvagnar med möjlighet att ansluta sig till elstolpe.

Kostnaden är 100 kr/dygn.

Ring 0320-14220 eller skicka mail till info@marksgk.se för att boka ställplats.

Boende - Lydde Gård

Lydde Gård ligger "vägg i vägg" med Marks golfklubb och erbjuder prisvärda golfpaket. Gårdens huvudbyggnad är en för trakten typisk förläggargård, ett kulturarv från en textil storhetstid under 1800-talet. Husen har totalrenoverats med äldre tekniker och drivs i dag som pensionat med totalt 30 bäddar. Vid sällskap om minst 12 personer reserveras hela huvudbyggnaden vilket innebär att man har självständig tillgång till balkonger och andra gemensamhetsutrymmen. Till sällskap erbjuds också 3-rätters middag i huvudbyggnadens matsal, eller om man vill, egen pizzabakning i den gamla bakstugan.

Boende - Två Skyttlar

Två Skyttlar är en fantastisk konferensanläggning nära Öresjön. Förutom konferenser så anordnar man bröllop och fester samt erbjuder intressanta och prisvärda paketlösningar för privatpersoner, inte minst golfpaket. Två Skyttlar ligger cirka 10 minuters bilväg från Marks Golfklubb.

Boende - Kinnahult Bed & Breakfast

Kinnahult Bed & Breakfast på Hults Gård är en gammal anrik förläggargård mitt i Tygriket mellan Borås och Varberg. Här bor du på landet, men ändå centralt och cirka 10 minuters bilväg från golfklubben. Ett boende på Hultsgård passar lika bra för den som reser i tjänsten som för turisten, eller golfgänget. Garanterat genuint och trevligt och bra erbjudanden om golfpaket.