Välkommen till Marks GK

Marks golfklubb ligger mitt i Tygriket, centralt i Kinna. Här kan du spela naturskön golf på en mycket varierad bana och om lusten faller på, besöka någon av de kända textilföretagens ”klutaboar” och göra riktiga fynd.

Klubben

Navet i klubben är det fantastiska klubbhuset från sekelskiftet. Här finns en uppskattad restaurang med altan i söderläge och utsikt över det avslutande 18:e hålet på Kinnaborg samt en välsorterad golfshop. Från klubbhuset når man enkelt driving range, chip- och puttinggreener, korthålsbana, Lydde (9 hål) respektive Kinnaborg (18 hål) och ställplats för husbilen.

Marks Golfklubb erbjuder det mesta du som gästspelare kan önska dig. Vi vill dock uppmana till att kontakta oss i god tid vid bokning av t.ex. golfbil. Här listas några av de tjänster vi erbjuder.

• 18-hålsbana med kiosk
  • 9-hålsbana
  • Korthålsbana
  • Ställplats för husbil/husvagn med elstolpe (100kr/dygn)