Till sidans innehåll

Aktuellt på Marks GK

Golfhäftet 2015

Visste du om att Marks GK numera är med i Golfhäftet? Spela massor av banor till halv greenfee men framför allt kan du stötta din hemmaklubb genom att köpa golfhäftet i Marks GK:s golfshop. Det kostar 495:- och det skulle väl vara en alldeles utmärkt present på farsdag 9 november. Eller kanske som julklapp till någon om ni redan köpt en slips till pappsen ;-)
Så här står det på golfhäftets hemsida…
Golfhäftet 2015 - över 550 golfbanor till halv greenfee
Golfhäftet ger dig möjligheten att spela golf till halv greenfee på över 550 golfbanor i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Spanien, Portugal och Storbritannien (Nyhet!!) Du betalar endast 495:- för Golfhäftet, vilket betyder att du redan efter 2-3 golfrundor sparar pengar. Du bokar tid eller besöker den golfklubb du vill spela precis som vanligt. På golfbanan visar du upp Golfhäftet-kortet och spelar därefter till halv greenfee.
Spela några av Nordens och Europas bästa golfbanor till halv greenfee, planera din golfweekend eller skapa egna golfpaket — köp Golfhäftet 20äftet 2015

Visste du om att Marks GK numera är med i Golfhäftet? Spela massor av banor till halv greenfee men framför allt kan du stötta din hemmaklubb genom att köpa golfhäftet i Marks GK:s golfshop. Det kostar 495:- och det skulle väl vara en alldeles utmärkt present på farsdag 9 november. Eller kanske som julklapp till någon om ni redan köpt en slips till pappsen ;-)

Så här står det på golfhäftets hemsida…

Golfhäftet 2015 - över 550 golfbanor till halv greenfee. Golfhäftet ger dig möjligheten att spela golf till halv greenfee på över 550 golfbanor i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Spanien, Portugal och Storbritannien (Nyhet!!) Du betalar endast 495:- för Golfhäftet, vilket betyder att du redan efter 2-3 golfrundor sparar pengar. Du bokar tid eller besöker den golfklubb du vill spela precis som vanligt. På golfbanan visar du upp Golfhäftet-kortet och spelar därefter till halv greenfee.

Spela några av Nordens och Europas bästa golfbanor till halv greenfee, planera din golfweekend eller skapa egna golfpaket — köp Golfhäftet 2015.


Bollränna
Nu är det bollränna som gäller på båda banorna.
Shop och kansli stängda på helgerna


SM Äkta Makar 2015 på Marks Gk 

Vi är mycket glada att få stå som värd för "Äkta Makar"-klassen under SM-veckan 2015. Detta är den största tävlingen klubben arrangerat sedan Kinnaborg Opens dagar. Spelare från hela Sverige kommer hit för att göra upp i en av de 14 klasserna den 4-5 juli med inspel fredagen 3 juli. Om vi får fullt startfält kommer det 156 par, dvs 312 spelare vilket är bra för hela kommunen där hotell, vandrarhem och andra logier har stora chanser att få full beläggning.

Detta är naturligtvis mycket positivt för klubben och ger många mervärden, bl.a bra PR och ett välkommet ekonomiskt bidrag. Arrangemanget kräver givetvis också mycket arbete och engagemang men tillsammans kan vi göra detta till en av årets höjdare för klubben.

Som lite kuriosa kan sägas att detta mästerskap under många år gick under namnet Riksmästerskap (RM), men benäms fr.o.m. 2014 Svenska mästerskapet (SM). RM startade för 75 år sedan, 1938, med en klass, nämligen H55. 


Ny Slope

Nu har vi slopat om banorna och det innebär att vissa hcp-grupper får lite färre slag. Det gäller främst Nya banan där det har varit väl generöst tidigare. På Gamla banan är det mindre justeringar.

Det sitter nya slopetabeller på anslagstavlorna och inne i klubbhuset.
www.Golf.se kan man gå in i Golfguiden och söka upp Marks GK så finns där en slopekalkylator. Även här på hemsidan finns en slopekalkylator under banorna.

 


Bli medlem i Marks GK 

Två banor i vacker omgivning
Ny korthålsbana för träning
Gammal klubb med stabil ekonomi.
Fria bollar på rangen för juniorer.
Seniorer 100-200 kr/år.

Olika samarbeten med grannklubbar 2014
A-medlemskap ger chans att köpa till A+ vilket innebär att du har 6 "hemmaklubbar" för 1550:- extra. Mark, Borås, Hulta, Kind, Varberg och Ulricehamn.
Låter det bra? Kontakta oss! 


facebook

Veckoblad

Klicka här för att se aktiviteter på banorna.

Öppettider

Kansli/shop
Mån - Fre 09.00 - 17.00
Lördag/Söndag/Helgdag Stängt

Restaurang Valla
Mån-Fre 09.00 - 17.00
Lör-Sön-Helg  Stängt
Klicka här för veckans matsedel.

Kiosken på banan
Stängd för säsongen

Kontakt

Telefon: 0320-142 20
Fax: 0320-125 16
info@marksgk.se
Brättingstorpsvägen 28
511 58 Kinna
BG 178-8959
Hitta hit
Klicka här för vägbeskrivning


  • Marks GK
  • Adress: Brättingstorpsvägen 28
  • 511 58 Kinna
  • Telefon: 0320-142 20
  • Fax: 0320-125 16