Till sidans innehåll

Aktuellt på Marks GK

Kiosken öppnas nu till helgen den 11-12/4!

Passa på att träffa Emelie och Nicklas och köpa något gott att fika. Nicklas och Emelie dukar upp med mackor, korv, gott kaffe, dricka och annat.

Har ni inte kontanter går det bra med Swish!

PS. Restaurangen är fortsatt stängd för renovering.


Custom fitting dag med Callaway 16/4, kl 16.00-19.00!

Testa vårt nya spännande produktsortiment för 2015.

Välkomna!


Båda banorna öppna för spel

Tidbokning Gamla banan - Bollränna på Nya banan.
Obs! Vid frost på gamla banan så fryser bokade tider inne (flyttas ej fram). 

OBS! Greenerna är mycket känsliga för nedslagsmärken. Var nog med att laga tack!


Öppettider/telefontider kansli - April månad

  • Helgfria vardagar 10.00-17.00

Grönt-Kort-kurser!

Kursen är gratis för dig som blir medlem i Marks GK.
Du betalar endast medlemsavgift 600kr

Läs mer här 


Klart med ny krögare - välkomna Nicklas och Emelie!

Nu är det klart att Nicklas Ljungren och Emelie Andersson tar över restaurangverksamheten i sitt nystartade Marks Golfrestaurang AB. Vi ser fram emot samarbetet med Nicklas och Emelie och vet att de kommer göra ett fint jobb som kommer uppskattas av medlemmar och andra gäster. 


Köket och matsalarna kommer genomgå en ganska omfattande renovering den närmaste tiden, så öppningsdatum för restaurangen är inte bestämt ännu, men kiosken kommer vara i drift så fort den gamla banan öppnar. Vi återkommer med mer info under de närmaste veckorna.


Ola går i pension 31 mars – Johan är ny klubbchef fr o m 1/1

Ola Lindhe har efter 26 år som intendent/klubbchef för Marks GK bestämt sig för att växla ner och skapa mer tid för familj, fritid och övriga intressen.

Vi passar på att tacka Ola för en strålande insats för klubben. Under den tid som Ola har jobbat hos oss har klubben utvecklats enormt. Han har haft en enastående förmåga att skapa god stämning och har varit en av de viktigaste orsakerna till att vår klubb har blivit känd som den vänliga och välskötta golfklubben.

Johan Kumlin tillträdde som ny klubbchef den 1/1 2015 och arbetar parallellt med Ola under tre månader. Johan har lång och gedigen erfarenhet som företagare inom konsultbranschen och har drivit stora projekt med inriktning på IT, process- och verksamhetsutveckling, något som vi vet kommer hjälpa oss att utveckla vår klubb ytterligare.


Golfhäftet 2015

Visste du om att Marks GK numera är med i Golfhäftet? Spela massor av banor till halv greenfee men framför allt kan du stötta din hemmaklubb genom att köpa golfhäftet i Marks GK:s golfshop. Det kostar 495:- och det skulle väl vara en alldeles utmärkt present på farsdag 9 november. Eller kanske som julklapp till någon om ni redan köpt en slips till pappsen ;-)
Så här står det på golfhäftets hemsida…
Golfhäftet 2015 - över 550 golfbanor till halv greenfee
Golfhäftet ger dig möjligheten att spela golf till halv greenfee på över 550 golfbanor i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Spanien, Portugal och Storbritannien (Nyhet!!) Du betalar endast 495:- för Golfhäftet, vilket betyder att du redan efter 2-3 golfrundor sparar pengar. Du bokar tid eller besöker den golfklubb du vill spela precis som vanligt. På golfbanan visar du upp Golfhäftet-kortet och spelar därefter till halv greenfee.
Spela några av Nordens och Europas bästa golfbanor till halv greenfee, planera din golfweekend eller skapa egna golfpaket — köp Golfhäftet 20äftet 2015

Visste du om att Marks GK numera är med i Golfhäftet? Spela massor av banor till halv greenfee men framför allt kan du stötta din hemmaklubb genom att köpa golfhäftet i Marks GK:s golfshop. Golfhäftet kostar 495:- 

Så här står det på golfhäftets hemsida…

Golfhäftet 2015 - över 550 golfbanor till halv greenfee. Golfhäftet ger dig möjligheten att spela golf till halv greenfee på över 550 golfbanor i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Spanien, Portugal och Storbritannien (Nyhet!!) Du betalar endast 495:- för Golfhäftet, vilket betyder att du redan efter 2-3 golfrundor sparar pengar. Du bokar tid eller besöker den golfklubb du vill spela precis som vanligt. På golfbanan visar du upp Golfhäftet-kortet och spelar därefter till halv greenfee.

Spela några av Nordens och Europas bästa golfbanor till halv greenfee, planera din golfweekend eller skapa egna golfpaket — köp Golfhäftet 2015. 


 Bli medlem i Marks GK 

Två banor i vacker omgivning
Ny korthålsbana för träning
Gammal klubb med stabil ekonomi.
Fria bollar på rangen för juniorer.
Seniorer 100-200 kr/år.

Olika samarbeten med grannklubbar 2015
A-medlemskap ger chans att köpa till A+ vilket innebär att du har 6 "hemmaklubbar" för 1550:- extra. Mark, Borås, Hulta, Kind, Varberg och Ulricehamn.
Ändrade regler för spel på vissa av klubbarna, se respektive hemsida vad som gäller för A+ 2015
Låter det bra? Kontakta oss! 


facebook

Veckoblad

Klicka här för att se aktiviteter på banorna.

Öppettider

Shop
Måndag - Torsdag: 08.00-18.00
Fredag: 08.00-17.00
Lördag - Söndag: 09.00-15.00

Kansli
Helgfria vardagar: 10.00-17.00

Kiosken på banan
Öppen vardagar och helger från 08.00. På helgerna är utbudet i kiosken mer omfattande.

Har ni inte kontanter går det bra med Swish!

PS. Restaurangen är fortsatt stängd för renovering.

Kontakt

Telefon: 0320-142 20
Fax: 0320-125 16
info@marksgk.se
Brättingstorpsvägen 28
511 58 Kinna
BG 178-8959
Hitta hit
Klicka här för vägbeskrivning


  • Marks GK
  • Adress: Brättingstorpsvägen 28
  • 511 58 Kinna
  • Telefon: 0320-142 20
  • Fax: 0320-125 16